Info Comenzi

        Cum comand? Online sau Telefonic!
            Noteaza-ti codurile produselor care ti-au placut si doresti sa le comanzi. Intra pe pagina COMANDA ACUM! si scrie codurile in casuta destina aceastora. Completeaza toate casutele corect urmand instructiunile marcate deasupra fiecarei casute, pentru a putea intra in posesia produselor cat mai curand. Ai terminat de completat toate casutele? Apasa butonul Trimiteti. Comanda ta a fost inregistrata cu succes numai dupa afisarea mesajului de confirmare a acestui lucru. In cel mai scurt timp un operator te va contacta pentru a confirma comanda si a stabili datele de livrare si achitare. Ai vazut ce simplu e!
           Daca totusi consideri ca iti este mai simplu sa comanzi telefonic, atunci asteptam comanda ta la numerele de telefon: 0741/745.954 sau 0741/214.365.


        Orar comenzi online: Non-Stop.
        Orar comenzi telefonice: Luni - Vineri: 17:00 - 22:00
                                                       Sambata si Duminica: 11:00 - 22:00

       Cum se livreaza?
           In cazul in care esti in Bucuresti sau Ploiesti, predarea se poate face personal in zonele statiilor de metrou Piata Victoriei, Piata Unirii, Universitate sau Romana, iar in Ploiesti in fata magazinului Omnia (vis a vis de Palatul Culturii).
           In cazul in care locuiesti in alt oras, sau iti este mai simplu sa primesti prin posta produsele, atunci va trebui sa completezi campul Adresa cat mai corect pentru o livrare cat mai rapida.
           Livrarea se face prin Posta Romana - taxele de livrare fiind de 10 lei/colet si se adauga la comanda pretul comenzii in cazul in care acesta nu depaseste suma de 100 lei. Daca depaseste suma de 100 lei, atunci transportul este GRATUIT.
          Daca vrei o metoda mai sigura de transport si mai rapida, iti punem la dispozitie serviciul FAN CURIER iar taxele de transport pentru comenzi sub 300 lei/colet sunt suportate de dvs fiind de 25 lei.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More